24 hour business camp

Vi kommer såklart vara med på 24 hour business camp, som ser ut att bli årets event för nätentreprenörer! 90 entreprenörer träffas på Hasseludden Yasuragi för att nätverka, bada bubbelpool och efter det genomföra varsin (vissa är dock team) affärsidé på 24 timmar. Här finns en liten ljudtrudilutt om eventet.

SuperWebb (Anton och Eric) tar med oss vår vapendragare Dick som kommer stå för programmeringsbiten. Han älskar Drupal, så det lär byggas på den plattformen men i övrigt är inte så mycket bestämt angående det tekniska. Vi börjar dock få klarhet i hur vi ska förverkliga vår idé, vilket känns bra. Eric blir förstås ansvarig för design och front-end-arbetet och Anton kommer i vanlig ordning få göra allt annat vilket i det här fallet innebär projektledning, marknadsföring/PR och en hel del textskrivande.

Vårt projekt under 24hbc:

Vi vill skapa den bästa sökmotorn, katalogen och annonssajten för affärsöverlåtelser (och relaterade saker såsom butikslokaler, butiksinredningar, andra typer av affärsverksamheter och en hel del annat). Från början var vår tanke att göra den från scratch och dela ut annonsera-gratis-kuponger på 24hbc till alla deltagare så de kunde, om de ville, lägga ut sitt nya projekt till försäljning på vår sajt. Fast allteftersom tiden gått har vi blivit mer inriktade på att helt ta bort egna annonsbiten och istället bara aggregera information från andra annonssajter som Bolagsplatsen.se, Tradera.com, Eniro Köp & Sälj osv. På så sätt har vi en fullt fungerande och väldigt bra sajt från början, som är till gagn för alla partner.

Vi får det lättare att få trafik, slipper hönan&ägget-situationen samt en mycket bättre sajt. Annonssajterna vi aggregerar information ifrån får en massa gratistrafik och besökarna får för första gången möjlighet till en bättre överblick och sökmöjligheter. Vi kommer såklart inte ha hela annonserna på vår sajt, utan hänvisa á la annonskartan.se till ursprunget.

Vår presentation på officiella 24hbc-sidan finns här.

1 Kommentar

  1. Redeem coupon 7 sultans…

    Redeem coupon 7 sultans…

Lämna en kommentar