Vi är SuperWebb

Hej! SuperWebb är som det låter, ett helt superbra webbteam av supersmarta människor. Vi är helt enkelt Anton och Eric. Johansson och Martinsson. Och ibland någon mer supersmart person som vi samarbetar med.

Två unga, driftiga och rätt kaxiga killar som lika ofta är ödmjuka, genomsnälla och nästan lite väl fjäskiga. För att ta deras internethistoria kort har de samarbetat i 2-3 år och producerat en rad olika hemsidor, projekt och succéer tillsammans. Ungefär lika ofta som de producerat halvtaskiga projekt med stora visioner men som inte riktigt blev så bra som de hoppades på från början. De kunder de servat i gebitet webbdesign, grafisk produktion, internetmarknadsföring och annat webbrelaterat har dock alltid blivit nöjda. Inga dåliga projekt där inte.

Så vad är då SuperWebb.se tänkt att vara för sajt? Tja, i första hand en blogg om det vi tycker är intressant och jobbar med. Det är sånt som märks.

Hoppas ni trivs. Det gör vi.

5 Kommentarer

 1. Mattias Aspelund skriver:

  Moj Anton och Eric!
  Man kan ju inte låta bli att bli den första som kommenterar på en helt ny blogg, eller hur!
  Nu har jag superstora förväntningar på er blogg! Lycka till!

 2. Eric skriver:

  Ett historiskt inlägg med en historisk kommentar.. Vi får se vad det blir av, just nu prio inför 24hbc! :)

 3. It’s encouraging to see writing like this online. I respect the work you do and the effort you have to put into getting this kind of material ready to write. 토토사이트추천

 4. I have kept your website. It is illuminating and fulfilling for me. I regard the central information you offer on your site. A devotion of thankfulness is all together for posting it.

  Feel free to surf my site: 스포츠 생중계

Lämna en kommentar