Välkommen till Headler 2.0

259894_497392156961994_429690709_n

Vi brukar berätta när det händer något kul med Headler här på Superwebb.se. Och idag kan vi stolt berätta att vi firar 2 -årsjubileum med att lansera Headler 2.0!

När vi lanserade Headler för 2 år sedan så var design, utförande och navigation utformat för ett 60-tal produkter. Sedan dess har vi breddat sortimentet en hel del och vi växte egentligen ur vår skrud redan ett par månader efter lanseringen, vilket gjort att vi haft en ganska dåligt optimerad sida som ej heller kanske osade alla typer av produkter vi valde att ta in i sortimentet. Tills idag, då vi lanserar nya Headler.

På nya Headler har vi haft ett ganska konkret mål – vi ska guida besökaren rätt. Tidigare fick besökarna själva leta reda på de hörlurar de trodde passade, egentligen endast med information om vilket märke och modell det är. Många letar dock inte efter ett märke, utan de vill ha ett par hörlurar till ett specifikt syfte. Till att träna, till att DJa, eller en specifik typ av hörlurar – t.ex. in-ear. En annan sådan sak är förstås ett bra sök, liksom att det ska gå att hitta alla hörlurar med en viss typ av färg. Headler 2.0 guidar besökaren rätt, oavsett om de vet vad de vill ha eller inte.

Ny funktionalitet på Headler.se:

Sist, men inte minst, har hela sajten fått en helt ny design. Allt för att göra Headler bättre, snyggare och enklare.

Nya sajten är också utformad för att vi enklare ska kunna växa, särskilt sortimentsmässigt. Vår plan är att bredda sortimentet trefaldigt och långsiktigt även med andra produktkategorier, vilket gör det viktigt att ha en navigation som stödjer många olika sätt att hitta rätt.

Tack alla kunder, ehandelsvänner, leverantörer och samarbetspartners. Utan er, inget Headler. Nu väntar vi bara in julruschen också.

Hurra för Headler, 2 år och 2.0!

Lämna en kommentar